De grønne fingre bag hverdagshaven

kom med i hverdagshaven

Det her er mig. Christine. Jeg er de grønne fingre bag Hverdagshaven. Både på tastaturet & ude i den virkelige verden.

Jeg fik min første have lang tid før, at jeg begyndte i skole. Den gang var min have fyldt med morgenfruer og andre farvestrålende sommerblomster. Senere kom et par rækker med ærter. Gulerødder. Radiser. Det hele spirede og voksede.

Det blev begyndelsen på et liv med hverdagshaver og jord under neglene.

I dag har jeg en have, der er fyldt med sommerblomster, grøntsager, stauder, frugttræer, buske med bær og buske med blomster. Der er nemlig sket meget, siden jeg gik og plukkede ærter i min første hverdagshave, og i dag har jeg en køkkenhave på 300 m2, 2 drivhuse og så alt det løse, hvor blomster og træer – både de spiselige og de pyntelige – får lov til at folde sig ud.

Jeg glæder mig til at tage dig med ind i min hverdagshave, og selvom der kan være ukrudt mellem rækkerne, så håber jeg, at du får lyst til selv at finde frøposer og haveredskaber frem og lave din egen hverdagshave derhjemme.

Vil du med?

 

🍃 Følg med på Instagram & få mere inspiration til haven 🍃