Fra de grønne blade stiger en aromatisk duft af citron, og man får øjeblikkeligt lyst til at plukke en stor buket, man kan tage med ind i køkkenet og bruge i maden. Citronmelisse har en frisk og skarp smag, der gør, at den kan anvendes til mange ting, og jeg synes, den er helt fantastisk […]
Grønne rækker med persille
Persille er en af de ting, der bare skal være i min have. Helst i lange, grønne rækker gennem køkkenhaven, så jeg altid kan tage en stor buket ind og bruge i maden. Persilles spiretid kan være lang, men den er altså værd at vente på. Den kan nemlig noget den der Petroselinum crispum– eller […]
Den uundværlige smag af løvstikke
Løvstikke er måske ikke en af de allermest kendte krydderurter. Til gengæld er den helt uundværlig i alt fra supper og sovser til urtesalt, kartoffelkogning, kød, fisk – ja egentlig til det meste! Det er nemt at dyrke løvstikke, så længe du sørger for, den får plads at vokse på. Det får den nemlig brug […]